Bisættelse i Ballerup

Hjælp til bisættelse

Når et familiemedlem eller nær ven går bort, så kan mange tanker rumstere i hovedet. Respekt og forståelse for din situation er derfor vigtigt for os. Bisættelse kan være en begravelsesform man selv vælger eller ud fra afdødes ønske. Uanset hvad, så er vi hos Ballerup Begravelsesforretning klar til at yde vejledning og den nødvendige hjælp i forbindelse med bisættelse.
Vi har lang erfaring med både begravelser og bisættelser. Vores erfaring tæller hele 80 år, hvor vi har lyttet til pårørende og givet os tid til dem.  Vi har desuden en fleksibel og struktureret tilgang til de enkelte bisættelser.

Hvad er en bisættelse?

En bisættelse foregår i store træk som en begravelse, men den adskiller sig dog på et par punkter.
Både en begravelse og en bisættelse foregår således, at den indledes med et instrumentalt præludium og dernæst en indgangssalme. Efter dette hilser præsten på meningen, og der bedes bøn. Dernæst læser præsten op fra biblen, og menigheden synger endnu en salme. 
Præsten holder derefter en tale til og om den afdøde.

En bisættelse er anderledes fordi det næste ritual, jordpåkastelsen, foregår inde i selve kirken frem for på kirkegården. Efter dette synges en salme, og kisten bæres ud til rustvognen.
Derudover sker urnenedsættelsen ikke i umiddelbar forlængelse af bisættelsen, men på et senere tidspunkt afhængig af ens ønsker.

Ring til os og hør nærmere

Vi holder til omkring Ballerup og er mere end villige til at hjælpe dig med råd og vejledning. Ring til os på 44 97 48 28.

 

Priser på bisættelse