Kister

Kister af højeste kvalitet

Hos Ballerup Begravelsesforretning kan du finde kister til begravelser fra den danske producent Fuglebjerg Kistefabrik. Deres varemærke er et bredt udvalg af kister til alle situationer samt et fokus på at skåne miljøet. Vi tilbyder både ligbrændingskister og begravelseskister. Derudover findes der forskellige træsorter til henholdsvis kremering og nedgravning.

Til den personlige afsked med et familiemedlem eller en nærtstående har du mulighed for at vælge netop den træsort og type kiste, som ville have glædet personen.
Derudover er kisterne produceret med omtanke for miljøet. Har man specifikke ønsker til malingen på kisten, så udføres dette kort tid inden den forestående begravelse.

Vi lytter til dig

Vi synes, at dine ønsker og behov skal være i centrum. Derfor har du mulighed for personlig udsmykning af kisten. Hvad enten det er en træsort, en bestemt farve maling eller en særlig kistedekoration, som afspejler den afdøde bedst.
Derudover kan kisten tilpasses det antal personer, som skal bære den. Hos Fuglebjerg Kistefabrik kan du vælge mellem en bred vifte og kombinationer af greb, bærestænger og stropper.

Gør ceremonien speciel

Hvert menneske er unikt, og vi har alle individuelle erfaringer, interesser og passioner. Man kan anerkende vedkommendes individuelle personlighed og levede liv ved eksempelvis at vælge specielle kistedekorationer eller -udsmykninger. Hos Ballerup Begravelsesforretning tilbyder vi kister, som efter ønske kan dekoreres med motiver som hjerter, kors og palmer. Derudover kan du også selv medbringe et billede, som kan blive overført som motiv til kisten.
Hermed kan du gøre ceremonien til en speciel og personlig begivenhed.