Tag ordentlig afsked med en personlig urne

Bredt udvalg af urner

Hvis du eller den afdøde har påtænkt dig en urne, så har vi et bredt sortiment, som højst sandsynlig kan efterkomme dine ønsker. Vi har en bred palet af smukke urner til bisættelser i forskellige materialer såsom ler, træ, natur og metal. Du har friheden til at vælge, hvilken urne, som passer bedst til dine præferencer til form, farve og materialer. Derudover har du muligheden for at til- eller fravælge glasering af urnen.

Et personligt farvel

Hvis valget falder på en urne, så behøver du ikke nødvendigvis slå dig til tåls med en traditionel ensfarvet urne. I stedet har du mulighed for at vælge et personligt design til urnen. Vælg selv hvilke farver og dekorationer, som skal præge urnen. Hermed bliver det altså også muligt at finde en urne, som lever op til den afdødes ønsker. Der er mange muligheder for at udsmykke urnen. Blandt andet kan du få urner med både motiver og swarowski-sten.

Den miljøvenlige løsning

De fleste af de urner, som vi tilbyder, er fremstillet af biologisk nedbrydelige materialer. Den afdøde har selvfølgelig sat et evigt åndeligt aftryk med sin gang på jorden, mens vedkommende efterlader sig kun en minimal rest på en allerede hårdt belastet jord. Uanset dine ønsker og præferencer, så vil vi hos Ballerup Begravelser gøre vores bedste for at indfri dem.