Ved dødsfald

Få hjælp til det praktiske, så du får ro og plads

Det opleves som et voldsomt tab at skulle tage afsked med en person, som man har været tæt følelsesmæssigt knyttet til. Ofte ledsages tabet af negative følelser og afmagt, som gør det svært at skulle tage stilling til praktiske og juridiske gøremål, som er forbundet med dødsfald. Kravene og udfordringerne kan føles uoverkommelige.

Hos Ballerup Begravelsesforretning har vi stor forståelse for din situation. Vi har specialiseret os i at løse praktiske opgaver i forbindelse med dødsfald, så du kan få ro og plads til at bearbejde sorgen.
På grund af vores lille hold af bedemænd hos Ballerup Begravelsesforretning er det muligt at give en empatisk og personlig rådgivning til netop dine behov.

En værdig afsked

Vi kan hjælpe dig med at give dit familiemedlem eller nærtstående en værdig afsked med en begravelse eller bisættelse. Hvilken en af begravelsesformerne du ønsker, er helt op til dig. Men vi kan også bistå med vejledning om alt det, som knytter sig til et dødsfald. Desuden vil vi støtte dig i det omfang, som du finder nødvendigt.
Selv et ventet dødsfald kan føles som uventet, og man kan være i sine følelsers vold uden at ville det. Med hjælp fra en bedemand kan man give sig selv lov til at tackle det indre kaos, som raser, når de praktiske foranstaltninger bliver ordnet for en.

Få kompetent vejledning i dag

Du kan ringe til os på nummeret 44 97 48 28, hvis du ønsker uforpligtende vejledning og nærmere information. Vi står altid klar til at hjælpe.

Hvis du har brug mere information kan du downloade vores pjecer her