Om os - Ballerup Begravelsesforretning

Uanset om du netop har mistet en, du har kær, forbereder dig på fremtiden eller blot har brug for en uforpligtende samtale hos en bedemand, er du kommet til det helt rette sted. For her hos Ballerup Begravelsesforretning har vi ikke blot erfaringen, men også ekspertisen til at hjælpe dig med at håndtere begravelsen eller bisættelsen. Igennem vores tid som bedemænd har vi lært, at ikke to begravelser, bisættelser eller forløb omkring disse er ens. Derfor gør vi en dyd ud af at være fleksible, åbne og respektfulde – uanset opgavens omfang. Vi er vant til modtage henvendelser af meget forskellig karakter. Mens nogle blot ønsker hjælp til enkelte, specifikke praktiske gøremål, er der andre pårørende, der leder efter en begravelsesforretning, der kan tage fuldt ansvar for håndteringen. Som bedemænd er det en af vores fornemste opgaver at sørge for, at du og din familie kan give jeres kære en værdig afsked. Det gør vi ved at være effektive, diskrete og grundige. Vi håndterer altid begravelsen eller bisættelsen i dit tempo, på dine præmisser og med plads til din og din families sorg.

 

Empati, respekt og professionalisme gennem tre generationer

Som bedemænd er det fuldstændig grundlæggende, at vi er empatiske, imødekommende og har respekt for den enkelte – og netop de dyder er bestemt ikke fremmede for os. For bag Ballerup Begravelsesforretning står brødrene Henning og Brian Sørup, som ikke blot har været bedemænd siden hhv. 1989 og 1996, men også er vokset op i en bedemandsfamilie. Således var deres farfar bedemand i Lyngby, mens deres forældre, Brithe og Erik, fra 1979 til 2003 ejede Birkerød Begravelsesforretning. I 1994 åbnede de endda Ballerup Begravelsesforretning her på adressen, inden Henning og Brian overtog fra dem. Således er brødreparret bedemænd på tredje generation, og selvom tiderne skifter, er det den samme personlige og professionelle tilgang til faget, der kendetegner vores begravelsesforretning i dag. Vi er stolte af vores families historie, vores lokale forankring og vores stadigt tætte kontakt med nærmiljøet.


Høj etisk standard i trygge rammer

Vi er medlem af Danske Bedemænd, der er en branche- og interesseorganisation for uddannede, certificerede bedemænd. Vi er netop medlem, fordi vi ønsker at give alle, der kommer ind af vores dør den bedste oplevelse og de bedste betingelser i en svær tid. Medlemskabet betyder, at vi bl.a. kan tilbyde gode garantiordninger. Samtidigt er vi med i et fagligt fællesskab, der sikrer en høj etisk standard og god service. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores trygge rammer her hos Ballerup Begravelsesforretning.