Priser

Hvad koster en begravelse?

Det økonomiske aspekt er desværre en kendsgerning, som man bliver nødt til at se i øjnene. Det kan være hårdt at skulle forholde sig til at skulle planlægge en begravelse eller bisættelse og samtidig tænke på det økonomiske element.
Ikke desto mindre er det nødvendigt at få vendt emnet med ens familie eller eventuelt en bedemand. En gennemsnitlig begravelse koster ca. 20.000kr, dog er det meget individuelt. Prisen afhænger af, hvor mange services man vælger at købe. Derudover er prisen også afhængig af, hvilken kirkegård man vælger, da prisen på gravpladser varierer.

Hvilke udgifter er typisk forbundet med en begravelse eller bisættelse?

- Kiste
- Urne
- Rustvognskørsel
- Blomster og blomsterdekorationer
- Kremation
- Opbevaring i kapel
- Dødsannonce
- Orgelspil og/eller korsang i kirken

Vi hjælper, hvor du har brug for det

Hos Ballerup Begravelsesforretning er vi altid klar til at hjælpe med eventuelle praktiske eller juridiske opgaver. Det er op til dig, hvor meget indflydelse du selv vil have på udførelsen af opgaverne. Men i en svær tid fuld af sorg oplever mange, at de ikke har det nødvendige overskud til at være inde over hele processen. Vi har mange års erfaring med at arrangere begravelser og bisættelser efter de pårørendes ønsker.

Få priser og mere information

Ballerup Begravelsesforretning dækker Ballerup og hele Storkøbenhavn. Har du spørgsmål om stort eller småt, så ring til os på 44 97 48 28. Derudover kan du få tilsendt, mailet eller faxet en konkret prisliste, hvis dette ønskes.