Sig farvel med en smuk begravelsesbuket

Smukke blomster til den sidste afsked

Til enhver afsked med en, man har kær, er det kutyme at inkludere blomster under eller efter ceremonien. Typisk bruger man en begravelsesbuket eller bårebuket til at vise den afdøde den sidste respekt. Hos Ballerup Begravelser er vi behjælpelige med at finde netop de blomsterdekorationer, som du ønsker.
Desuden kan det aftales, at blomsterne lægges ud på gravstedet efter ceremonien af bedemanden.

Hvordan er traditionerne?

I Danmark er der kulturelle normer, som er tæt knyttet til en begravelse eller en bisættelse. En tommelfingerregel er, at jo tættere relation til den afdøde desto større buket til begravelsen medbringer man. Derudover anbringes kranse og de største bårebuketter ovenpå eller tæt ved kisten. Kranse symboliserer evighed, mens buketternes placering i forhold til kisten kan sige noget om, hvor tæt man stod den afdøde.

En helt personlig buket eller kistepynt

Hos Ballerup Begravelsesforretning samarbejder vi med Flowering som har eksisteret siden 1958. De er eksperter i blomster- og sorgbinding. Vi kan hjælpe med at skaffe dig de bårebuketter og -dekorationer, som du efterspørger. Du har blandt andet mulighed for at vælge buketter i forskellige størrelser og nuancer.
Ydermere tilbyder vi også at fastgøre et bånd med tekst til eksempelvis kistepynten og bårebuketter, hvis dette ønskes. Uanset om du vil have buketter, kranse, hjerter eller kirkepynt, så har vi det.

Snak med os i dag

Ballerup Begravelsesforretning holder til i Ballerup og opland. Vi kan kontaktes på 44 97 48 28, hvis du vil høre mere om muligheder for blomster til begravelsen.

Flowering

Besøg vores samarbejdspartners hjemmeside her: Flowering